Dryppende vandhane? Få 5 gode råd til at stoppe det

Dryppende vandhane? Få 5 gode råd til at stoppe det

august 18, 2022 0 Af Student

Hvis du som mange andre også oplever problemer med en dryppende vandhane så finder du her på siden gode tips og tricks til at stoppe det. Denne side og tilhørende videoguide er lavet i samarbejde med fagfolk fra Stop din vandhane som alle har mange års erfaringer inden for VVS-arbejde og dermed er de helt rette til at guide dig igennem denne proces.

Se de gode tips og tricks til din dryppende vandhane herunder

Du kan her med 5 lette og gode råd få din vandhane til at stoppe med at dryppe:

  1. Start med at afkalke din vandhane
  2. Prøv at spænde fatningen
  3. Udskift tætningspakningen
  4. Erstat filteret
  5. Efterspænd alle dele

Hvis ikke disse ting hjælper og dit køkken armatur stadig drypper, så kan du med fordel se videoen herunder eller kontakt din lokale VVS ekspert.

Med denne video får du en vandhane der ikke drypper

Videoen giver dig en fyldstgørende guide med gode tips og tricks til hvordan du bedst muligt får din vandhane til at stoppe med at dryppe. Videoen er lavet i samarbejde med Stop din vandhane – en side produceret af fagfolk. Det vil efter videoens afslutning være muligt at like, subscribe og kommentere på videoens indhold – kom endelig med gode forslag til fremtidige guide og hjælpe os med at blive bedre.

For at fikse din vandhane skal du bruge følgende:

  1. Umbraconøgle
  2. Skruetrækker
  3. Svensknøgle
  4. En ny kartouche

Du er nu klar til at give dig i kast med videoguiden:

Hvis ikke dette hjalp? Frygt ej her er en videoguide til en ny vandhane

Såfremt videoguiden ikke hjælper eller du blot ønsker et nyt køkkenarmatur kan du her se hvordan man skifter en vandhane.

Smid en kommentar og like vores opslag hvis du fandt denne guide hjalp dig med at stoppe din dryppende vandhane. Vi vil blive rigtige glade hvis du kommer med forslag til nye guides, så vi sammen kan løse netop dine problemer.