Hvordan skifter man en vandhane?

For at skifte en vandhane kræver det det rette udstyr – du bør derfor se denne indkøbsliste inden du går i gang. Start med at afmontere din allerede eksisterende vandhane inden du kaster dig over videoguiden herunder. Videoen er lavet i samarbejde med VVS ekspert Bent Nielsen som skridt for skridt vil guide dig igennem processen, så du til sidst står med et flot og professionelt resultat.

En vandhane er ikke bare et nødvendighed element i dit køkken men også en måde at personligegøre dit køkken på. Der findes mange forskellige versioner og du kan vælge efter både materialer, farver, om den skal være et berøringsfrit armatur eller blot som vi kender det. Er du i tvivl om materialevalget er det værd at tage højde for rengøringsnødvendigheden af f.eks. sort lakeret stål hvor kalkpletter nemt kan ses.

Se mange flere guides herunder:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *