Guide – Vælge det perfekte armatur

Et armatur er ikke bare en vandhane i dag. I forbindelse med valg af armatur er der overvejelser forbundet med materialer, farve, funktioner og design. Et armatur er med andre ord, med til at pryde indretning og til at skabe den røde tråd i flere rum. Du kan med god grund overveje hvorvidt armaturet skal matche de øvrige i boligen eller ej.

Udover det åbenlyse design kan et armatur have flere funktioner, såsom vand med brus samt kogende vand. I den forbindelse bliver plads også en væsentlig faktor, hvis du ikke har haft et armatur med disse funktioner før. Det skyldes at der medfølger en beholder til armaturet, som netop kan producere det kogende eller brusende vand. Budgettet en naturligvis også relevant og derfor har vi nedenfor, lavet en liste med vores anbefalinger i de forskellige prisklasser.

 

Armatur

Vores anbefalede armaturer

  • Quooker Fusion
  • Grohe Concetto
  • Boston REN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *