Hvordan skifter man en pære?

3 nemme steps til at skifte en pære

Når du endelig har fået din lampe hængt op i lampeudtoget, men du pludselig står med en pære der er sprunget, så har vi din ryg! Med disse 3 enkle trin, lærer du hvordan du hurtigt og nemt skifter en pære i fatningen.

  1. Først og fremmest, skal du selvfølgelig ud og have købt en ny pære. Her skal du være opmærksom på, at den nye pære du køber har de samme dimensioner som den gamle. Her skal du særligt være opmærksom på volt samt fatningens størrelse.
  2. Skru’ den gamle pære af.
  3. Skru’ den nye pære i og et voilá! LYS.

Nu skulle du gerne mestre færdigheden: at skifte en pære.

Mangler du en guide til, hvordan du sætter lamper op? Så klik her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *